Over Ons

Trattoria Antonia, dat zijn wij, Leonardo en Antoinette

In 2004 zijn we onze zaak aan de Grote Kerkstraat in Venlo begonnen. Als trattoria, omdat dat concept het beste bij ons past. Ongedwongen en gastvrij. De deur staat voor je open. Met achter in de zaak een grote open keuken waar de bedrijvigheid zichtbaar is. Waar we de lekkerste Italiaanse streekgerechten bereiden.

Trattoria staat feitelijk voor huiskamerrestaurant. In het begin lag de nadruk echter op onze winkel en daarnaast de catering  – die we zowel voor particulieren als bedrijven kunnen verzorgen.

De afgelopen jaren hebben we echter gemerkt dat de wensen van onze klanten zijn veranderd. Daarom hebben we ons concept aangepast. De nadruk op de winkel is verdwenen.

De catering blijft. Genieten van lekkere Italiaanse streekgerechten op een zelf uitgekozen locatie. Met vrienden, familie of collega’s. Daarnaast kunnen gasten nu terecht in ons intieme, sfeervolle restaurant met in de zomer ook terras. De Italiaanse huiskamersfeer in hartje Venlo.

Diensten

 

Restaurant

Gasten kunnen terecht in ons intieme, sfeervolle restaurant met in de zomer ook terras. De Italiaanse huiskamersfeer in hartje Venlo.

Catering

Genieten van lekkere Italiaanse streekgerechten op een zelf uitgekozen locatie. Met vrienden, familie of collega’s.
Bekijk op onderstaande knop ons menu

Bestel nu

Laat je verassen

Of reserveer een tafel

Adres

Grote Kerkstraat 12 | 5911 CH Venlo

Openingstijden

Restaurant
Do t/m Za: 17.30 – 00.00 uur
Afhaal
Do t/m Zo: 14.00 – 19.00 uur

Telefoon

+31 77 351 8580

Email

info@trattoriaantonia.nl

Adres

Grote Kerkstraat 12 | 5911 CH Venlo

Openingstijden

Restaurant
Do t/m Za: 17.30 – 00.00 uur
Afhaal
Do t/m Zo: 14.00 – 19.00 uur